TILBYGNING

Vi hjælper med at realisere dine drømme!

TILBYGNING TIL HUS

Tilbygning til hus er for nogle en drøm vi gerne vil hjælpe med at realisere. Det er vigtigt at man som familie har plads til familieforøgelse, aktiv udfoldelse og plads nok til alle.

Det kan på det danske boligmarked være svært at finde et hus der opfylder alle de krav og behov man kan have til sin nye bolig. Derfor et en tilbygning en løsning der er værd at overveje.

Både for dig der står og skal købe nyt hus. Men også for dig der har boet i dit hus i en årrække og trænger til fornyelse, uden at skulle flytte.

Der er nogle forholdsregler man skal gøre sig, samtidig med at lovgivninger og regler skal overholdes, når man gerne vil bygge til.

Vi har forsøgt at give dig et overblik over de muligheder du har for at udvide med en tilbygning til hus.

FORDELENE VED TILBYGNING TIL HUS

Der kan være flere forskellige fordele ved at lave en tilbygning til hus.

Først og fremmest skaber du selvfølgelig mere plads i dit hjem.

Det kan der være forskellige grunde til at man ønsker at udvide sin bolig, med en tilbygning.

Det kan være grundet i en familieforøgelse, børnene bliver større eller der generelt er brug for mere plads, som familien kan boltre sig på.

Det kan være der er brug for endnu et badeværelse, en køkkenudvidelse eller en køkken flytning.
Tiderne skifter hele tiden, og det gør indretning af husets behov også.

Det kan derfor hjælpe til på at give huset et moderne optimering, så det igen kan følge med tidens trends og behov, indenfor hus indretning.

Du får med en tilbygning til hus, muligheden for et gentænke hele dit hjems opbygning og kan med tilbygningen skabe mere plads, med ekstra rum, mere skabsplads, køkken-alrum, opholdsrum eller opbevaringsrum mm.

En tilbygning til hus kan nogle gange være svarene på dine drømme, i stedet for en flytning.

Samtidig har du med en tilbygning til hus, mulighed for at øge salgsprisen på dit hus, og tjene pengene hjem igen, ved et evt. salg.

TILBYGNING TIL HUS ØGER VÆRDIEN AF HUSET

Det vil i næsten alle tilfælde øge prisen på dit hus, hvis du laver en tilbygning til hus. Da der jo selv sagt bliver knyttet flere Kvm til dit hus. Spørgsmålet er så, om du kan holde din tilbygning inden for budgettet og tjene alle pengene hjem igen, ved et evt. salg.

Thomas fra jyskboligoptimering

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN TILBYGNING

Tilbygning til hus

Ønsker du at få en pris fra professionel rådgiver, der kan sit kram, når det kommer til at bygge tilbygning til hus?